Nejnovější recenze ze sekce Nůžky na živý plot
Pracuje se s nimi dobře. Solidní výkon.
Slušná cena a dobré zkušenosti.
Lehké do ruky, dobře stříhají
dobrá vychytávka s pilkou na konci
- Super
Splnilo veškeré mé představy.Zatím stříhají jak mají,mohu doporučit.
- OK
super, vše funguje jak má.
praktický pomocník na zahradu, stříhání kolem kytek, kam se nedostane velká sekačka.
- Manipulace bez kabelu
- Menší provedení umožňuje operativní použití při údržbě zeleně. (břečťany, drobné keře.) V kombinaci se silnějším "plotostřihem" ideální. Nůžky na trávu výborné pro detaily a okraje trávníků menší zahrady. Velká výhoda je možnost použítí dříve zakoupených akumulátorů.
Dobrá cena ,funguje perfektně.
Máme ho krátkou dobu tak se uvidí.
- Splňuje všechny uvedené parametry. Není určen pro profesionální použití, ale pro běžné použití na zahrádce je výborný. Má pojistku proti náhodnému spuštění. Při dobré a správné údržbě vydrží určitě 10 let.
Aku nůžky na křoví pracovaly zhruba 20 minut. Použil jsem je na dvouletý turkestánský brest, tzn. větve max. do 0,5 cm. Po dvaceti minutách se nůžky zastavily a při pokusu o spuštění sebou motor a nůž vždy jen škubly. Nepomohla ani výměna za další, plně nabitou baterii, takže problém nebyl v napájení, ale nejspíš došlo k mechanické závadě na motoru nebo převodech.
Až po této poruše jsem si přečetl recenze na tento konkrétní typ a zjistil jsem, že s naprosto totožnou závadou se setkala celá řada dalších zákazníků! Takže se nejedná o jeden chybný kus, ale o chybnou konstrukci tohoto typu. Bohužel jsem si recenze nepřečetl dříve, jinak bych si tento výrobek neobjednal.
Ke cti LIDLu musím uvést, že reklamace byla vyřízena opravdu rychle, během pár dní, a celou částku, vč. poštovného, jsem dostal zpět na účet.
Vyberu si jiný produkt od Parkside, protože s tímto výrobcem mám doposud jen skvělé zkušenosti. Před tímto konkrétním produktem (typ PHSA 20-Li C3) ale důrazně varuji. Ten se prostě nepovedl.
Super
- Prostor mezi ochranou ruky při držení mohl být širší
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Po půl hodině nefunkční. Reklamace
- bezkartáčový motor
Slušná kvalita, vysoký výkon jen trochu těžší s aku, ale to je daň za "bezkabel".
- Skvěle se s nimi pracuje.
- perfektní a tichý plotostřih
- není
perfektní a tichý plotostřih
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »