Nejnovější recenze ze sekce Nůžky na živý plot
Vše ok
PARKSIDE PPHSA 40-Li B2
Přidáno: 5. června 2024
(naposledy upraveno 5. června 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Bezkartáčový motor
- Provoz na baterie X20V team
- Síla
- Doba provozu na 4Ah smart akumulátory
Vynikající pomocník, bez problémů stříhá i větvičky kolem 15 mm tloušťky, relativně tichý chod, bezkabelové provedení, snadná manipulace, ve všech pracovních polohách, tři rychlosti stroje, si poradí s každým keřem.
Jsem spokojen, funguje jak má.
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám naše teleskopické nůžky Bosch UniversalHedgePole líbí a že jste s nimi spokojen.
Přejeme Vám, aby i nadále plnily Vaše očekávání.
- shodné AKB
Lepší ne ž dosavadní přístroj, možnost použití baterií od ostatních výrobků Parksidu.
- dobrá cena/výkon
- Levný a dobrý
- velmi dobré pro běžné užití
- využití společného akumulátoru
ano hezke
- Kvalita (zatím) výrazně převyšuje prodejní cenu. Je výhoda, že mohu použít baterie z jiných výrobků této řady
Zatím perfektní
malý ale šikovný
PARKSIDE PGSA 12 A1
Přidáno: 1. června 2024
(naposledy upraveno 1. června 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Dobrá hračka za dobrý peníz.
- Nízká cena
Bohužel nefungovaly
- Kompatibilita baterií
Vachrlaté upínání výměnných nástavců,bez dorážení silou vypadávají
- Perfektní
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám naše nůžky Bosch Easy Hedge Cut 18-45 líbí a že jste s nimi spokojen.
Ať Vám s nimi jde práce na zahradě od ruky!
Kvalita za dobrou cenu.
- perfektní. Prostě Stihl má styl
lehčí než Parksize, podobný přístroj z Mountfieldu....málo žere, tak mu dopřávám Aspen benzín
- Ověřená značka
- Nic zásadního
Při stříhání tújí je občas potřeba některé místo přejet víckrát, aby byl střih dokonalý. Nevím, jestli je to u tújí normální, ale zmínit to musím. Jinak jsem spokojený.
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s našimi nůžkami na živý plot Bosch EasyHedgeCut 45 spokojen a že se Vám líbí.
Doufáme, že budou nadále plnit Vaše očekávání.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- musí se dávat pozor na i na malé klacíky ,kamínky a sříhat jen trávu,jinač se nožíky zaseknou a musí se vyrovnat ,jinak nfunguje
Spokojenost
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »