Nejnovější recenze ze sekce Nůžky na živý plot
Dle očekávání
Lehký při manipulaci, bez síťové šňury obrovská výhoda, stříhá i větší průměry bez problému. Velká spokojenost.
- kvalita proti levným značkám
- Krásné provedení
Dlouhá lišta ,
- Rychlost ostříhání tůjí
- Jednoduchá manipulace
- Nejsou těžké i když jsou na dvě baterie+ pokud máte 4 Ah smart
Jsou velmi lehké a dobře se s nimi manipuluje. Používám 2 aku baterie Performens 4 Ah a ještě mi zůstane pořád dost v bateriích abych je mohl použít do sekačky na trávu.
Jsou super lehký a hlavně bez kabelu
Zatím super - OK.
- Prostě paráda.
Bosch Easy Hedge Cut 18-45 0.600.849.H02
Přidáno: 30. července 2024
(naposledy upraveno 30. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Lehké, zatím spolehlivé
Jen objednané
Velký rozsah, v ceně nabíječka i akumulátor, což není úplně obvyklé. Zatím jsme víc nestačili vyzkoušet.
Oproti benzínovému plotostřihu slabší.
l.ehka, perfekni na rezani vetvi za tu cenu vyborna
- levný
- těžkej jako kr...
- popruh nejde přendat
- madlo nejde dát blíže k řezacímu noži
- z pojistky po chvíli bolí palec
- po 20ti minutách práce je docela horký motor
- popruh dlouho neudrží délku
Těžký nejen pro ženu, ale i pro chlapa. Na manipulaci je to náročné, protože nejde lépe umístit popruh a ani madlo, takže řezací nůž vahou nutí člověka se hodně zaklánět (hodně nevyvážené). Navíc kontakt je špatný, ne vždy se mi podaří napopáté stroj zapnout, nemluvě o pojistce se kterou jsme se prali a bolel nás palec a nakonec i popruh co se uvolňoval.
Za málo peněz to ve finále ostřiháš, ale aby člověk byl svalnatej (a to tintítko nejsem) a trpělivej.
- Funguje skvěle. Máme celkem dlouhý živý plot z Brestu. Na jednu 5 AH bateri jsem ho s nůžkami posekal.
Vše OK
Je lehký
Praktické a lehké aku nůžky, které mi vyhovují… doporučuji
PARKSIDE PHS 450 A1
Přidáno: 26. července 2024
(naposledy upraveno 26. července 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Dobrá cena a výkon motoru
- žádná
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »